Tubettajat

Aleksi

Aleksi

Tubettaja-joukkomme pyörävelho on 28-vuotias Aleksi. Lapsena aloitetusta pyörä-harrastuksesta kehittyi ajan myötä myös ammatti, kun polkupyörät eivät kaipaa huoltoa jää Aleksilla aikaa myös urheilulle sekä ruoanlaitolle. Videoissaan Aleksi haluaa jakaa pyöräilyn lisäksi arkeaan sekä mielipiteitään eri asioista.

Anni

Anni

Iloinen Anni opiskelee mainonnan suunnittelua. Häntä kiinnostaa markkinointiviestinnän lisäksi henkinen hyvinvointi ja erilaiset tapahtumat, joista Anni varmasti tekee laadukasta sisältöä. Annin vahvuuksiin kuuluu tarkkuus sisällöntuotannossa; asiavirheet eivät pääse hänen sormien lävitse.

Jasmin

Jasmin

Eettinen eläminen on sanavalmiille Jasminille tärkeä aihe. YouTube-kanavallaan hän haluaa muun muassa jakaa kasvisruokareseptejä sekä vinkkejä kuinka antaa uusi elämä vanhoille esineille. Jasmin kuvailee itseään sisältövelhoksi ja motivoituneeksi ideakaivoksi.

Markus

Markus

Toimittajaksi opiskeleva Markus on reissaamisesta pitävä rokkari. Uteliasta miestä kiinnostavat monet asiat. Videoillaan Markus tuo esille omia harrastuksiaan kuten skeittaamista ja musiikkia. Hänen kanavallaan tullaan näkemään myös matkustamiseen liittyvää sisältöä.

Mirva-Mari

Mirva-Mari

Mirva-Mari on kauneudenhoito-alan ammattilainen jonka kanavalta löytyy opit ihonhoitoon ja kauneuteen. Kauneudenhoito on Mirva-Marille tärkeä aihe, mutta hänen mielenkiinto yltää myös muotiin, valokuvamalli-harrastukseen, hyvinvointiin ja terveyteen. Mirva-Mari haluaa kannustaa kaikkia olemaan oma itsensä ja tekemään itseään kiinnostavia asioita, välittämättä muiden mielipiteistä.

Vili

Vili

Supliikki Vili omaa entuudestaan esiintymiskokemusta teatterilavoilta ja työstään ääninäyttelijänä. YouTube-kanavallaan hän aikoo hyödyntää journalismi-opinnoissaan keräämää osaamista. Hän osaa käsitellä vaikeitakin aiheita ammattitaidolla, mutta pilke silmäkulmassa. Viliä kiinnostaa eritoten erilaiset kulttuurielämykset.